Geopraktisk webbinarium

Webbinarium den 11 maj.

7 maj 2021

Webbinarium om Geopraktisk och Naturnära jobb

Hur är det egentligen att jobba inom gruvnäringen, med bergmaterial eller inom borrbranschen? Vem passar för sådana jobb? I Arbetsförmedlingens webbinarium den 11 maj kommer SGU att vara med och informera om jobbguiden Geopraktisk samt svara på frågor.

Geopraktisk är en webbplats och en jobbguide som riktar sig till arbetssökande nyanlända och personer som står en bit bort från arbetsmarknaden. På Geopraktisk hittar man information och övningar för den som är intresserad av jobb där man arbetar praktiskt med geologi. Geopraktisk är en del av regeringsuppdraget Naturnära jobb

Under webbinariet den 11 maj kommer SGU tillsammans med Arbetsförmedlingen att informera och svara på frågor om hur det är att arbeta med praktiska arbeten inom geologi. Vi kommer att prata om yrken inom gruvnäring, bergmaterial och borrning. Vi kommer även ha med hälsningar från branschorganisationer samt visa filmer. Webbinariet är gratis, öppet för alla och kommer att kunna ses i efterhand via Arbetsförmedlingens webbplats.

Tid: Tisdag 11 maj, kl 14:30

Läs mer om uppdraget Naturnära jobb

Besök Geopraktisk

AF-Webbinarium.jpg

Senast granskad 2021-05-07