Våra digitala kanaler

Du kan följa SGU i flera digitala kanaler. Vi vill vara där våra användare är och snabbt kunna nå ut med vår information men också ta in synpunkter från omvärlden.

Förutom på vår webbplats så kan du möta och följa oss på våra sociala kanaler:

Facebook
SGU på Facebook – @sguSverige

Följ oss på Facebook så håller du dig uppdaterad om saker som händer inom våra verksamhetsområden. Här delar vi nyheter om mineralnäring, grundvatten och samhällsplanering och om de projekt som SGU arbetar med. Du kan också föra en dialog med oss i olika frågor.

SGU på LinkedIn
SGU på LinkedIn

Följ vår sida på LinkedIn så håller du dig uppdaterad om det mesta vi gör. Här delar vi nyheter om mineralnäring, grundvatten och samhällsplanering och om de projekt som SGU arbetar med. Här kan du också läsa om lediga tjänster, om myndigheten som arbetsplats samt veta mer om hur vi samarbetar med andra, både på nationell som internationell nivå.

SGU på Twitter
SGU på Twitter – @sguSverige

På Twitter följer man SGU när man jobbar med pressfrågor, bedriver opinionsbildning eller bara vill hålla sig uppdaterad i frågor som rör våra verksamhetsområden. Du får veta vad SGU tycker i aktuella frågor och kan hänga med i och delta i debatten.

SGUs kanal på Youtube
SGU:s kanal på Youtube

På vår YouTube-kanal når du det mesta av vårt filmmaterial. Du kan prenumerera på kanalen så är du säker på att inte missa något. Vi använder också kanalen för att presentera vårt material på föreläsningar och konferenser.

Vi finns också på:

SGU på Via TT  – här hittar du vårt pressflöde utanför vår webbplats

SGU på SlideShare – här publicerar vi presentationer från seminarier, med mera

Kommentera gärna!

Delta gärna med kommentarer på våra sidor i sociala medier! Tänk dock på att inte lägga ut personuppgifter i dina kommentarer. Kommentarerna får inte heller innehålla personlig information eller kränkande uppgifter. Inlägg som innehåller sådan information tas bort.

Senast granskad 2020-11-20