För att sgu.se ska fungera på ett bra sätt för dig använder vi kakor (cookies) på webbplatsen.

Läs mer om kakor.
Jag godkänner

Grundvattendagarna 2022

Återigen kan vi på SGU välkomna kommuner, myndigheter, länsstyrelser, forskare, företag och andra organisationer till en konferens om grundvattnet, dess betydelse och användningsområde.

Börjar: 18 oktober 2022 11:00

Slutar: 19 oktober 2022 17:00

Efter uppehåll på grund av covid är det åter dags för branschen att träffas på Grundvattendagarna, där det senaste inom grundvatten presenteras och diskuteras. I Göteborg den 18-19 oktober finns möjligheter att uppdatera sig med forskningsresultat, juridik, miljömålsarbetet, miljöövervakning och vattenförvaltning samt utbildning, tips och idéer för sitt eget arbete.

SGU är intresserat av förslag på föredrag (cirka 20 minuter), och välkomnar därför intresserade att skicka in en kort sammanfattning till e-post grundvattendagarna@sgu.se, senast 25 augusti 2022. SGU kommer sedan att sammanställa ett program baserat på de föredrag som väljs ut.

Plats: Wallenbergs konferenscentrum, Medicinaregatan 20, Göteborg
Datum: 18 och 19 oktober 2022


På Grundvattendagarna presenteras och diskuteras det senaste inom grundvatten. Det finns möjligheter att uppdatera sig med forskningsresultat, juridik, miljömålsarbetet, miljöövervakning och vattenförvaltning samt utbildning, tips och idéer för sitt eget arbete.

Anmälan

Grundvattendagarna görs i samarbete med konferensarrangören Meetagain.
Anmäl dig via denna länk (öppnas i nytt fönster).

Poster

Det kommer kostnadsfritt att finnas möjlighet för konferensdeltagare att sätta upp posters. Anmäl intresse för detta till e-post grundvattendagarna@sgu.se. Postern ska presentera en studie, metodutveckling eller andra resultat.

Monter

Vi kommer eventuellt att kunna erbjuda monterplats för företagspresentationer. Anmälan om monter öppnar samtidigt som anmälan av deltagare, under augusti 2022.

Välkommen!

/SGU:s projektgrupp för Grundvattendagarna 2022

Senast granskad 2021-06-24