Vi söker en assistent som under sommaren kan bistå i budgetcontrollerns löpande arbete. Vår budgetcontrollers huvuduppgift är att stödja avdelningarnas ledningsgrupper i arbetet med budgetering, uppföljning och prognosrapportering.

Du kommer att ingå i enheten Planering som ansvarar för myndighetens verksamhetsplanering, strategiarbete, budgetunderlag, årsredovisning samt andra övergripande verksamhetsfrågor. På enheten finns i dagsläget nio medarbetare. Enheten Planering är en del av avdelningen Verksamhetsstöd. Inom avdelningen finns förutom enheten Planering även enheterna IT, Geodata, HR och kontor, Kommunikation samt Ekonomi.

Dina arbetsuppgifter

Som controllerassistent kommer du främst att arbeta ekonomiadministrativt med beräkningar, framtagande av rapporter, sammanställningar samt andra uppgifter inom ekonomi och administration. Tjänstens innehåll kommer att påverkas mycket av vad controllern har på sitt bord för tillfället och arbetsuppgifterna kan variera från enklare administration till att vara mer analytiska och självständiga.

Din kompetens

  • Högskoleutbildning inom ekonomi
  • Arbetslivserfarenhet av ekonomiadministration
  • Goda excelkunskaper samt god förmåga att hantera övriga delar av officepaketet

Personliga kvalifikationer 

De personliga egenskaper som värdesätts för rollen är noggrannhet, strukturförmåga samt självständighet. Att du har lätt för att samarbeta, är prestigelös och flexibel är andra förutsättningar för att lyckas i tjänsten.

Om anställningen

Anställningsform: Heltid, visstidsanställning, 1 juni – 31 aug.

Anställningsort: Uppsala

Välkommen med din ansökan senast den 26 maj 2019. SGU använder ett webbaserat rekryteringssystem, vi vill att du lämnar din ansökan via länken nedan.
Dina handlingar ska kunna styrkas genom uppvisande av originalhandlingar eller styrkt meritförteckning. På begäran ska du också kunna visa upp arbetsprover. Urval till intervjuer sker löpande.

Ansök tjänsten som Junior controllerassistent här

Vi ser medarbetarnas olikheter som en tillgång och eftersträvar arbetsgrupper med mångfald där människor med olika kön, ålder, etnisk bakgrund och livserfarenhet kompletterar varandra på bästa sätt.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Elin Jansson. Fackliga företrädare är Peter Åkerhammar för Saco-S, och Nelly Aroka för ST-Geologiska. Samtliga personer nås på 018-179000.