Börjar: 23 oktober 2019 00:00

Slutar: 24 oktober 2019 00:00

Återigen är vi glada att välkomna kommuner, myndigheter, länsstyrelser, forskare, företag och andra organisationer till en konferens om grundvattnet, dess betydelse och användningsområde.

På Grundvattendagarna presenteras och diskuteras det senaste inom grundvatten. Det finns möjligheter att uppdatera sig med forskningsresultat, juridik, miljömålsarbetet, miljöövervakning och vattenförvaltning samt utbildning, tips och idéer för sitt eget arbete.

Datum

23–24 oktober 2019

Plats

Lunds universitet

Kostnad

Uppgifter om vilken kostnaden blir presenteras senare i år.

Anmälan

Anmälningsmöjligheter till Grundvattendagarna kommer att publiceras på SGUs hemsida i augusti 2019.

Presentation

Välkommen att anmäla ditt intresse för att hålla föredrag (ca 20 minuter långt) genom att skicka in en kortfattad sammanfattning till grundvattendagarna@sgu.se senast 30 april 2019. SGU kommer sedan att sammanställa ett program baserat på de föredrag som väljs ut.

Poster

Det kommer kostnadsfritt att finnas möjlighet för konferensdeltagare att sätta upp posters. Anmäl intresse för detta till grundvattendagarna@sgu.se. Postern ska presentera en studie, metodutveckling eller andra resultat.

Monter

Vi kommer eventuellt att kunna erbjuda monterplats för företagspresentationer. Anmälan om monter öppnar samtidigt som anmälan av deltagare, under augusti 2019.

Vidarebefordra gärna informationen om Grundvattendagarna 2019 till personer i ditt nätverk.

Välkommen!